vrijdag 7 januari 2011

Geen inspiratie

Alle kerstspullen zijn weer opgeruimt. Maar wat is het huis dan kaal. Dus nieuwe hoekjes maken, zo leuk om te doen. Maar dan komt het probleem, ik heb geen inspiratie op het moment. Toch maar wel het raam veranderd. Nog niet helemaal naar mijn zin maar dat gaat vast komen. Nu maar eens wat blogs bekijken om inspiratie op de doen.

Fijn weekend, Roelina5 opmerkingen:

 1. nou dit kijkt zo al heel gezellig toch ?, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o er is genoeg inspiratie te vinden hier in blogland.

  suc6 hoor.

  Gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owww lastig hè als je geen inspiratie hebt...
  Ik ben de hele week ook lekker aant loeren overal, ideeënboekje bij de hand.

  Ja wat moet je aders als je ziek bent en nergens puf in hebt...
  Heb gister en vandaag mn agenda gepimpt.
  Vind m zelf wel leuk geworden...

  Succes met loeren meis!!
  Heb je een lekkere vrije dag vandaag??

  XXX Itje...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Roelina, ik vind het er anders heel leuk uitzien hoor, leuk dat raam en ik zie al een pot mrt bollen, voorjaar in huis!!

  Maar er zijn natuurlijk zat leuke blogs waar je heerlijk inspiratie op kan doen, geniet ervan en hopenlijk vind jij je inspiratie zodat jezelf ook tevreden bent:-)

  Fijn weekend!
  Liefs, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Roelina via Picasa je blog gevonden,leuk!heb mijzelf aangemeld als volgster zodat ik op de hoogte blijf van je avonturen,volgens mij hebben wij het zelfde stalraam,heb je het gewoon tegen je raam staan,ik zie het wel eens vaker en denk dan,beschadigt het raam niet en och de meeste van ons hebben dat wel eens,geen inspiratie,komt vanzelf goed,automatisch ga je weer wat weghalen en wat erbij zetten en opeens denk je,ja zo staat het oke,haha tot je weer gaat veranderen,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen