maandag 8 februari 2010

Mijn Meissie...

Dit is Laika, onze Golden Retriever van 7. Ze is een echte sul, maar af en toe ook lekker gek. Ze is echt mijn meissie, zal haar voor geen goud willen missen!7 opmerkingen:

 1. WOEHAHAHAHAHAHAHHA ik lig dubbel en mn dochters trekken hun wenkbrauwen op, bij het zien van de foto van Laika in bad!!!!!!!!!! Zo waren die van ons dus never nooit niet blijven zitten he, die waren met schuim en al er vantussen gegaan!
  Leuk!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Roelina,

  Toch wel leuk zo'n Blog hè? Je hond ziet er echt lief uit. Zag pas nog dat je een goeie kringloopvangst had. Ik ga ook gauw weer 's als ik ergens in de buurt kom. De spanning is eigenlijk het leuke ervan hè?

  Veel plezier en groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Roelina,
  Ik ben net zelf bezig met een privéblog,want het is idd.wel erg verslavend. Zo kwam ik per ongeluk op je nieuwe blog. Ziet er leuk uit! Ach en die lieve Laïka heb ik alles ontmoet. Ze is idd.een schatje. Ik ben je gaan volgen, hoor.Zodra mijn blog "draait" zalik je een seintje geven.

  Groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Roelina, bedankt nog voor de link op picasa en leuk dat je weer een blog bent begonnen. Mooie foto`s van Laika in bad:-)

  Groetjes,
  Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Roelina,

  Leuk dat je weer met je blog bent begonnen,
  ga je zeker volgen :-)
  grjes
  Harma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, ik ben benieuwd wat je laat lezen ! groetjes BB

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schat van een hond. Helaas hebben wij twee jaar geleden onze hond (maltheser) weg moeten doen, omdat ons zoontje erg allergisch is. Onbeschrijfelijk is het verdriet als ie er niet meer is. Ik mis hem nog alle dagen.

  Geniet maar lekker van deze scheet.

  groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen